maandag 10 december 2012

De Utrechtse Fabriek in Hoog Catherijne op 2 en 3 februari 2013Wij zijn gevraagd door ' De Huiskamer van Utrecht' om een gedeelte van dit evenement in te vullen met de Utrechtse fabriek op 2 en 3 februari 2013. 

En daar hebben we heel veel zin in, hopelijk jullie ook.

Het wordt een groot evenement in Hoog Catherijne in Utrecht, een plek waar heel mensen komen. 
Deze bezoekers worden verwend met prachtig ingerichte ruimtes, hapjes, drankjes, speciale voorstellingen en radio- en tv-uitzendingen van BNN.
Kramen vol met prachtige vintage kleding en natuurlijk de vrolijke, mooie kramen van de Utrechtse fabriek. Ook zijn shopUP, de Zelfgemaakte Markt en Trash & Treasures van de partij.

Op verschillende plekken zijn huiskamers ingericht. Grote en kleine huiskamers waarin van alles te beleven valt. Of waar je heerlijk even samen op de bank kunt ploffen, uitrusten van het shoppen en genieten van een latte macchiato, glühwein of een biologische stamppot.
Doe mee met de kunstenaarsroute, een speurtocht door Hoog Catharijne waarbij je geïnspireerd raakt door echte Utrechtse kunstenaars en smaakmakers. Maar ook jonge bandjes en singer-song writers in verrassende hoekjes.
En op zondagochtend zijn de huiskamers het domein van de kinderen en hun ouders. Dan dragen verhalenvertellers spannende, lieve, grote en korte verhalen voor. De ouders kunnen dan naar één van de koffie proeverijen van de beste baristi van Utrecht. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 

blogger templates